Домашно приготвени вегански сникърси с фъстъчено брашно - без добавена захар

Domácí veganské snickers s arašídovou moukou - bez přidaného cukru

Kategorie: Dezerty

Doba vaření: 10 min

Čas přípravy: 10 min

Domácí veganské snickers s arašídovou moukou - bez přidaného cukru

Snadný | 10 min čas na přípravu

Požadované ingredience

За основата:

  • 120 г фъстъчено брашно Dragon Superfoods
  • 40 g Dragon Superfoods еритритол на прах
  • 15-20 g разтопено кокосово масло Dragon Superfoods (или повече, ако сместа е твърде суха)

За пълнежа:

  • 100 г фъстъчено масло Bett'r (гладко или хрупкаво – по ваш избор)
  • 10 г кокосова сметана
  • 30 g еритритол на прах
  • Шепа печени фъстъци

За топинга:

  • 80 г кашу и лешници Bett’r (без добавена захар)

Jste fanouškem domácích dezertů? Pokud je odpověď ano, pak jste na správném místě – na blogu Bettr-food. Víme, že často hledáte zdravější alternativy k oblíbeným moučníkům vaší rodiny, které obvykle obsahují hodně bílého cukru a dalších tělu nepříliš prospěšných přísad.

Dnes jsme si pro vás připravili recept na veganské domácí Snickers. Tento dezert bude potřebovat asi 10 minut v troubě plus dalších 10 minut na přípravu lahodného krému a základu. Milujeme rychlé, chutné a zdravé recepty, tak už neztrácejme čas. Začněme dnešním dezertem krok za krokem!

Příprava: 

Krok 1: Připravte základ: V misce smíchejte arašídovou mouku, erythritolový prášek a rozpuštěný kokosový olej. Míchejte, dokud není směs hladká a lepivá. Pokud se vám zdá příliš suchý, přidejte ještě 1-2 lžičky kokosového oleje nebo vody. Směs rovnoměrně natlačíme na plech vyložený pečicím papírem. Pečeme na 180°C 8-10 minut. Nechte úplně vychladnout.

Krok 2: Připravte náplň: V jiné misce smíchejte arašídové máslo, kokosový krém a erythritolový prášek, dokud nebude hladká. Náplň rozetřete na vychladlý základ a posypte opraženými arašídy pro křupavou texturu.

Krok 3: Přidejte polevu: Kešu a lískové oříšky Bett'r rozpusťte pomocí dvojitého vařiče nebo mikrovlnné trouby na nízké teplotě. Rozpuštěnou směs rovnoměrně nalijeme na náplň. Dezert vychlaďte 1–2 hodiny v lednici.

Krok 4: Nakrájejte a podávejte:Jakmile dezert ztuhne, nakrájejte ho na bloky nebo čtverce.

Tipy:

Pokud dáváte přednost sladší chuti, přidejte do základu nebo náplně ještě trochu erythritolového prášku. 

Uchovávejte Snickers ve vzduchotěsné nádobě v chladničce po dobu až 5 dnů.

Tyto domácí veganské Snickers jsou dokonalou kombinací chuti a zdraví. Užijte si každé sousto! 🥜🍫