Pokud hledáte výživné jídlo, kterým uděláte dojem na své blízké, tento veganský pastýřský koláč je perfektní volbou! S množstvím chutí harmonicky kombinovaných pro maximální požitek promění tento koláč každou večeři v nezapomenutelný zážitek a zanechá vaše smysly omráčené! Díky Lubo za recept!
Zajímá vás, jak nahradit maso? Odpověď je texturovaný protein! Je to veganská alternativa masa vyrobená z hrachového proteinu, proteinu z černých fazolí a špetky soli. Neobsahuje sóju, dochucovadla ani alergeny. Jeho chuť je neutrální a během vaření snadno absorbuje vůně a chutě pokrmu. Díky různým texturám rostlinných bílkovin je ideální pro různé slané pokrmy.
A pokud už vás nebaví ztrácet čas přípravou lahodné bramborové kaše, vyberte si směs na bramborovou kaši Bett'r pro rychlou přípravu, která nedělá kompromisy na chuti a kvalitě. Dodá pastýřskému koláči jemnou povrchovou úpravu díky pečlivě vybranému koření, které mu dodává neodolatelnou vůni a činí zážitek jedinečným lahodným!
Příprava:
Krok 1: Namočte hrachový protein podle pokynů na obalu.
Krok 2:Na pánvi rozehřejte trochu oleje a přidejte cibuli, proteiny, hrášek a mrkev.
Krok 3: Vařte asi 10–12 minut, poté přidejte rozmixovanou sůl, česnekový prášek, rajčatový protlak a 200 ml smetany na vaření. Nechte na mírném ohni dalších 5 minut provařit.
Krok 4:V míse smíchejte bramborovou kaši s olejem, solí a sójovým mlékem. Rozmixujte do hladka.
Krok 5:Troubu předehřejte na 180 °C.
Krok 6:Zeleninovou směs přendejte do hlubokého pekáčku. Navrch rozprostřete bramborovou kaši a přelijte zbylou smetanou na vaření.
Krok 7:Nastrouhejte sýr a pečte 30–40 minut dozlatova.
Líbil se vám tento recept? Pak se vám jistě budou líbit i další recepty na našem blogu. Děkujeme, že vaříte s Bett'r!